المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : موقع يقوم بشراء صورك


seefmaher
07-12-2008, 07:05 AM
عندك هواية التصوير؟

مش عارف تستغل هوايتك؟

عندك صور كتير و مش عارف تعمل بيها ايه؟

مستني ايه خش على الموقع ده و عيش حياتك

تم (http://www.dreamstime.com/res817630) حذف الرابط >تمنع الدعايات<

تعريف بالموقع:

ببساطة الموقع ياخد منك الصور الخاصة و يعرضها عنده في الموقع

و يديك مقابل كل صورة 0.20 سنت

و اذا صورك عجبت حد و اشتراها تاخد انت المكسب و ياخد هو نسبة من الربح

و كل ما زاد عدد الناس الي بتشتري صورة معينة بيزيد سعرها

بتبدأ تقريبا من 0.50 دولار لحد 6.00 دولار للصورة

صدقني الموضوع مغري جدا و يستاهل التجربة

معلومة مهمة لازم الصورة تكون بوضوح 3 ميجا بيكسيل او اكتر

معلومة بسيطة عارف الموقع ده فيه كام صورة

ما يزيد عن 3000000 صورة

تخيل موقع زي ده حتكون مصداقيته عاملة ازاي

ياريت الموقع يعجبكم

و السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

seefmaher
07-12-2008, 07:25 AM
وين الردود يا شباب

×*×قلب الكون×*×
07-12-2008, 01:57 PM
مين راح يشتري الصور اذا اصلا تقدر تنسخها وهي بالموقع

واصلا كل شيء فيه اكسات حتى الاستايل موضوع عديم الفائده ينقل للأرشيف

لانه موضوع مخالف يمنع وضع اعلانات